Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Bent u op zoek naar een partner in tuinaanleg in Turnhout?

Dan bent u bij Groendesign Vancampfort aan het juiste adres. Ons vakmanschap zorgt voor een weergaloze afwerking, zodat u spoedig kunt genieten te midden in prachtige kleuren en geuren.

Tuinaanleg

Groendesign Vancampfort is reeds geruime tijd actief in de groensector en uw partner bij uitstek voor uw tuinaanleg in Turnhout. Van het inzaaien van gras tot het leggen van grasmatten, van het zaaien van bloemen tot het planten van bomen, van het plaatsen van afscheidingen tot het leggen van bestratingen: een uniek totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven!

Tuinontwerp

Het gras is steeds groener aan de overkant. Dat spreekwoord kent u vast en zeker, maar dat staat alvast niet in het woordenboek van Groendesign Vancampfort, uw specialist in tuinontwerp in Turnhout. Wij zorgen namelijk voor de verwezenlijking van al uw dromen en plannen in de vorm van een uniek ontwerp, waar u jarenlang in reallife van zal kunnen genieten!

Tuinonderhoud

Snoeien, maaien, scheren, knippen. Een tuin vergt naargelang het ontwerp een heleboel tijd en energie. Wenst u al uw tuinkarweien uit te besteden aan een specialist? Dan helpen we u graag verder, zodat u zonder zorgen en beslommeringen van uw tuin kunt genieten. Geen afval, geen slordigheden: we zorgen voor een tuinonderhoud dat tot in de puntjes wordt verzorgd.
Specialiteiten

Op zoek naar een partner in tuinaanleg in Turnhout?

Geen probleem, want bij Groendesign Vancampfort bent u aan het goede adres voor uw tuinaanleg in Turnhout. Onze passie ligt namelijk bij het groen rondom u heen, uw tuin. Het vormt een belangrijke plek aan huis: tijdens de hete zomerdagen vertoeft u er graag met een goed boek, tijdens de koudere winterdagen geniet u er van de frisse buitenlucht. Maar… beide doet u toch enkel en alleen in een tuin die mooi is aangelegd?

En dat is nu precies waar wij voor kunnen zorgen. Graag staat ons team in voor uw tuin, die van begin tot einde een perfecte aanleg geniet, tot in de kleinste details. Bij ons bent u verzekerd van de nodige zorg en aandacht en dit bij om het even welke taak. Geen half werk, geen slordigheden. Alleen perfectie tot in het verste grassprietje van uw tuin.

Onze service omvat dan ook heel uiteenlopende diensten. Het inzaaien van gras, de plaatsing van grasmatten, het zaaien van bloemen, het planten van struiken en bomen, de aanleg van (zwem)vijvers, het plaatsen van hekken en andere afscheidingen, het leggen van tuinpaden en andere sierweggetjes, het vloeren van uw terras en het installeren van verschillende beregeningssystemen. U ziet: uw tuin is meer dan in goede handen bij, Groendesign Vancampfort, uw expert in tuinaanleg in Turnhout.

Een tuin die bij u past? Geniet van ons advies in tuinaanleg in Turnhout!

Een tuin waarvan u urenlang kunt genieten, een tuin waarin u rustig kunt rondkuieren, een tuin die past bij uw huis en levensstijl. Is dat precies waarnaar u op zoek bent? Een tuin waarin u zich volop kunt uitleven, zonder dat u zich moet uitsloven om hem te onderhouden? Vertel ons uw wensen en behoeften en we zorgen voor het gepaste advies in tuinaanleg in Turnhout. Uw droomtuin komt nu wel heel dichtbijt!

Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in tuinaanleg in Turnhout maken dat we uw dromen perfect kunnen omzetten in realiteit. Hoe groot of klein uw tuin ook is, we toveren elke vierkante meter om in een groene oase waarvan u altijd al heeft gedroomd. Een tuin met weinig of net veel bloemen, een gazon die groene weelderigheid uitstraalt of heeft u toch liever grind? Geen probleem, alles is mogelijk.

Weet u echter niet goed hoe u deze droomtuin uit de grond moet stampen? Of wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact met Groendesign Vancampfort op. Uw specialist in tuinaanleg in Turnhout is steeds bereikbaar op het nummer 014 813 743, via het e-mailadres groendesignvancampfort@telenet.be of via het online contactformulier. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen!
© 2014-2017 Groendesign Van Campfort
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Vimeo
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Groendesign Van Campfort
Korte Heide 17
2490 Balen
Tel.: +32 14813743
GSM: +32 498112978
Contacteer ons